Dolar 34,1083
%0.27
Euro 38,0864
%0.08
Altın 2.858,230
%1.02
Bist-100 9.897,00
%-0.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erden Timur’dan Fenerbahçe’ye flaş yanıt! ‘Türk futbolu adına...’

Erden Timur’dan Fenerbahçe’ye flaş yanıt! ‘Türk futbolu adına...’

Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı başvuru hakkında konuşan Galatasaray Sportif A. Ş. Başkanvekili Erden Timur, “Amacımız gerçekten şeffaf, doğru bir arınma olsun” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.10.2023 - 14:25

Sarı-kırmızılı kulübün Cumhuriyet'in 100. yılı anısına yaptığı Anıtkabir ziyaretinde açıklamalarda bulunan Erden Timur, Fenerbahçe’ye de yanıt verdi.

“ATATÜRK'ÜN ÇİZDİĞİ YOL, HER ZAMAN BİRLEŞME YOLU”

Cumhuriyet’in 100. yılına vurgu yapan Timur, “Bizim için çok gurur verici. Buradaki enerji muazzam. Memleketimizin birlikteliği, kutuplaşmanın tam aksine birleşmeye ihtiyacı var. Atatürk'ün çizdiği yol, her zaman birleşme yolu. O yol, geleceğimizi aydınlatıyor. Galatasaray olarak biz de her zaman bu yolda ilerliyoruz. 100. yılda burada bulunmak onur verici. İnşallah daha nice 100 yıllara insanlar bu yoldan ayrılmazlar” dedi.

“GÜZEL BİR ARINMA OLACAK BİR ŞEYE VESİLE OLMUŞ OLURUZ”

Fenerbahçe’nin TFF’ye yaptığı başvuru hakkında da konuşan Timur, “Gündemi değiştirmek doğru olmaz. Amacımız gerçekten şeffaf, doğru bir arınma olsun. Bunu istiyoruz. İnşallah kulüp olarak başkanımız liderliğinde müracaat yapacağız. İnşallah Türk futbolu adına güzel bir arınma olacak bir şeye vesile olmuş oluruz. Temennimiz bu yönde” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.