Dolar 34,0769
%0.18
Euro 38,0650
%0.02
Altın 2.842,450
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Battal İlgezdi zehir zemberek sözlerle CHP’den istifa etti! ‘Tek tek tasfiye ediliyoruz’

Battal İlgezdi zehir zemberek sözlerle CHP’den istifa etti! ‘Tek tek tasfiye ediliyoruz’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

  • İstanbul Gündemi
  • 26.01.2024 - 18:19

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde istifa şoku yaşanıyor. Bazı büyükşehirler ve İstanbul başta olmak üzere önemli şehirlerin ilçe belediye başkan adaylarını henüz açıklamayan CHP’de, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti.

“PARTİMDEN İSTİFA EDİYORUM”

X hesabından paylaşım yapan İlgezdi, “öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. CHP’nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum” ifadelerine yer verdi.

7 PARTİ İDDİASI!

Konuyla ilgili paylaşım yapan Gazeteci Barış Yarkadaş, çapıcı bir iddiada bulundu. Yarkadaş, “CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den istifa etti. İlgezdi, 7 partinin ortak adayı olacağını söyledi. İlgezdi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi ve “Kılıçdaroğlu’na destek verdiğim için tasfiye ediliyoruz dedi” mesajını paylaştı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.