Dolar 34,1452
%0.03
Euro 37,9402
%0.07
Altın 2.885,140
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam ‘Babalar evlatlarının arkasında çınar gibi durur’

Başkan Karaçam ‘Babalar evlatlarının arkasında çınar gibi durur’

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam yayınladığı tebrik mesajında, tüm babaların 18 Haziran Babalar Günü’nü kutladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 17.06.2023 - 12:02

“BABALARIMIZ SOSYAL HAYATA ATILMAMIZ KONUSUNDA ÖNEMLİ YER TUTAR”

“Babalarımız; bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. “Baba” bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar.”

“HER ANIMIZDA KOCA ÇINAR GİBİ ARKAMIZDA DURUYORLAR”

“Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, üzerimizde sayısız emeği ve hakkı olan babalarımıza, gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır. Çocuklarının başarısı onların sevinci, üzüntüsü ise kederleridir.  Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizlere örnek olan babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Her koşulda bize destek olan ve tüm zorluklarla mücadele etmeyi öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.