Dolar 34,1442
%0.03
Euro 37,9934
%0.21
Altın 2.894,440
%0.31
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfettin Yıldırım’dan Babalar Günü mesajı!

Seyfettin Yıldırım’dan Babalar Günü mesajı!

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, tüm babaların 18 Haziran Günü’nü kutladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 17.06.2023 - 09:33

“EN ÖNEMLİ YAPI TAŞLARINDAN BİRİ”

“Sağlıklı toplumların oluşmasındaki en önemli yapı taşlarından biri olan aile kurumunun temel direği olarak, karşılıksız fedakârlıkları ile başta ailesinin mutluluğu olmak üzere, çocuklarının hayata en iyi şekilde hazırlanmasında büyük emekler veren babaların bu özel gününü kutluyorum. Engin hoşgörüleri ve tecrübeleri ile her durumda, ailelerinin en yakınında bulunarak önemli sorumluluklar üstlenen babaların tek amacı ve çabası, ailesine mutlu huzurlu bir gelecek hazırlamak, çocuklarını vatan bayrak sevgisi ile milli manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmek gayesidir.”

“BİRLİKTE MUTLU VE HUZURLU YARINLAR DİLİYORUM”

“Sevgi dolu yürekleri ile bu gaye doğrultusunda çalışan, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babaların değerini bilmek, onlara saygı ve sevgide kusur etmemekte, her bir bireyin hassasiyet göstermesi gereken toplumsal bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincinde olarak bizlerin, babalarımıza sadece bu özel günde değil, her zaman sevgi, saygı ve hürmetimizi göstermek, vefa duygusunun bir gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin babaları başta olmak üzere; bütün babaların “Babalar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık içerisinde aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.