Dolar 34,1452
%0.03
Euro 37,9402
%0.07
Altın 2.885,140
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çakıroğlu ‘Babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz’

Başkan Çakıroğlu ‘Babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Babalar Günü’nde babaları unutmadı. Çakıroğlu, yayınladığı mesajında, “Milletimizin en önemli hasletlerinden biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 17.06.2023 - 11:34

“DEĞERLERİN KUŞAKTAN KUŞAĞA AKTARILMASINDA BELİRLEYİCİ BİR ROL ÜSTLENMEKTEDİR”

“Toplumu oluşturan ailenin oluşmasında en önemli görev babalara düşmektedir. Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.”

“MUTLU VE HUZURLU BİR HAYAT DİLİYORUM”

“Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Babaların istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını her an yanlarında görmektir. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların, “Babalar Gününü” kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.