Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Genç dostlarını unutmadı!

  • İstanbul Gündemi
  • 14.12.2022 - 10:55

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Başkan Genç aynı zamanda da vefalı davranışlarıyla da alkış alıyor. 
Başkan Genç, hayatlarını kaybeden eski Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev ile Tarık Akan ve Türkan Saylan'ı unutmadı. Aliyev için düzenlenen törene katılan Genç, Akan ve Saylan için de mesaj yayınladı. 
 

"DOST VE KARDEŞ ÜLKEMİZİN EFSANE CUMHURBAŞKANI..."
 

Konuyla ilgili konuşan Genç, "Vefatının 19’uncu yılında, dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın efsane Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’i anmak için Kireçburnu'ndaki Haydar Aliyev Parkı'nda bir araya geldik. Büyük lider Haydar Aliyev'i saygı ve rahmetle anıyorum." dedi. 
 

AKAN VE SAYLAN'IN DOĞUM GÜNLERİ
 

Başkan Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Yeşilçam'daki unutulmaz oyunculuğuyla, onurlu yaşamıyla gençlere ilham kaynağı olan, adını parkımızda yaşatmaktan onur ve gurur duyduğumuz Tarık Akan ve yaşama dokunabilmek için verdiği mücadeleden asla vazgeçmeyen, Ferahevler'deki sosyal yaşam merkezimizde adını yaşatmaktan onur duyduğumuz Prof. Dr. Türkan Saylan. İki unutulmaz isimi de doğum günlerinde bir kez daha saygı ve özlemle anıyorum. İyi ki doğdunuz." ifadelerini kullandı. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.