Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Akşener Pendik’ten iktidara yüklendi! ‘Seçime gidiyoruz savaşa değil’

  • İstanbul Gündemi
  • 28.04.2023 - 17:36

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Pendik’te konuştu.

AKŞENER’İN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Seçime gidiyoruz. Mübareklerin dili sanki savaşa gidiyormuşuz gibi. Milleti, başka partilere oy verince işgalci güç olarak tanımlıyorsun. Yazıktır, günahtır, saygısızlıktır. 14 Mayıs akşamı kazandığımızda darbe olacakmış, hadi oradan. Hangi partiye oy verirse versin hepsi has evlattır ama AK Parti'nin ve paydaşlarının yaptığı konuşmalar tehdittir.

“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN UYGULANDIĞI TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ”

“Tarih yazmaya az kalmış, İYİ Parti'nin birinci parti çıkmasına az kalmış, bu üçkağıtçı düzenden kurtulmaya az kalmış. Hırsıza ya “buyurun devam edin” ya da “dur” diyeceksiniz. Gençlerin bu ülkede yaşayamam demediği bir Türkiye inşa edeceğiz. Yandaşlara yapılan milyar liralık vergi aflarını koyun, İstanbul nasıl kalkınırdı kim bilir. Bunların hepsini 14 Mayıs akşamı attaya göndereceğiz ve liyakatin öne çıktığı, demokrasinin, hukukun üstünlüğünün uygulandığı Türkiye’yi inşa edeceğiz.”

“İNSANLARI GERGİN SEÇİME GÖTÜREMEYECEKSİN”

“Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” diyen Akşener, “Tertemiz helal oylarınızla, bizi anlatarak, İYİ Parti’yi anlatarak… Pek çok hakarete ve iftiraya uğradık. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı hepimizin güvenliğinden, namusunun, şerefinden korunmasından sorumludur. Bizleri Gabar ve Cudi’ye gömecekmiş. Ben şehit olarak gömülmeye hazırım, sen hazır mısın? Ayıp olan şu Sayın Erdoğan, senin sol elinde PKK var. Sen bebek katilinin kardeşine ‘Bizim Mehmet’ diyorsun, sağ elinde ise Hizbullah var, onlar da Gaffar Okkan’ın katili. Her iki terör örgütüyle sen el ele, kol kolasın. İnsanları gergin seçime götüremeyeceksin.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.