Dolar 34,1377
%0.01
Euro 38,0301
%0.3
Altın 2.893,140
%0.27
Bist-100 10.085,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP’den Sarıyer’de yoğun seçim çalışması

  • İstanbul Gündemi
  • 28.04.2023 - 14:22

Ayazağa Mahallesi’ne yapılan ziyarette; TBMM Başkan Vekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Celal Adan, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak ve ilçe yöneticileri yer aldı.

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimleri kapsamında saha çalışmalarına ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi, Ayazağa Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyen Celal Adan, “Türkiye’nin daha güzel yarınlar için attığı güçlü adımlara devam etmesi lazım. Bu yüzden 14 Mayıs’ta sandıktan Cumhur İttifakı güçlü şekilde çıkmalıdır” dedi.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİLER ALDI

TBMM Başkan Vekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Celal Adan ve beraberindeki MHP’liler, seçim standı kuran Ayazağa Teşkilatını ziyaret etti. Burada çalışmalarla ilgili bilgiler alan Adan, tüm kademelerin seçim akşamına kadar yoğun şekilde çalışacağını ifade etti. Adan, seçim standı ziyaretinin yanı sıra çevredeki esnafla da sohbet ederek, ‘hayırlı kazançlar’ temennisinde bulundu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.