Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti milletvekilinde gündem yaratacak Kılıçdaroğlu önerisi! ‘Cumhurbaşkanımıza ileteceğim...’

AK Parti milletvekilinde gündem yaratacak Kılıçdaroğlu önerisi! ‘Cumhurbaşkanımıza ileteceğim...’

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olmayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için flaş bir açıklama yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.09.2023 - 16:33

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gündeme damgasını vuracak bir öneri geldi.

“ŞIK VE GÜZEL OLUR”

Manisa’da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Bir gazetecinin, "2003 yılında dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekili seçilme yasağının kaldırılmasına verdiği desteğe karşılık, bugün AK Parti’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği yolunu açma gibi bir planı olur mu?" yönündeki sorusuna, "Kılıçdaroğlu’nun meclise taşınma mevzusunu bilmiyorum ama bu şık olabilir şahsen. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili olarak söylemiyorum, Bahadır Yenişehirlioğlu olarak söylüyorum, şık olur, güzel olur. Aklıma enteresan bir şey getirdi. Ben bunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğim, karar onlarındır. Bu toplum barışı açısından, bir anayasa girişiminde bulunduğumuz süreçte şık ve güzel olur, bakalım" cevabını verdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.