Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mülakat açıklaması! ‘Temel yaklaşımımız...’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mülakat açıklaması! ‘Temel yaklaşımımız...’

Son günlerde tartışma konusu olan ‘mülakat’ konusu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Konuyu ilgili bakanlarımızla yakın görüşüyor, çalışıyoruz” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.09.2023 - 10:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

YENİ BİR YOL HARİTASIYLA İLERLETİRİZ”

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in öğretmen atamalarındaki mülakatın kaldırılmayacağını açıklamasının üzerine başlayan tartışmalara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mülakatları görevin gerektirdiği zorunluluklar dışında kaldırmayı vadettiklerini belirten Erdoğan "Görevin gerektirdiği hallerde ise hakkaniyetle hareket edilmesi temel yaklaşımımızdır. Mülakatlar çok sınırlı ve çok özel meslek gruplarında gerekli olabilir. Elbette mülakat komisyonlarının objektif kriterlerle oluşturulması konusu da çok mühim bir konu. Konuyu ilgili bakanlarımızla yakın görüşüyor, çalışıyoruz. Ben seçim vaatlerim içinde böyle bir söz verdiysem, bunu Milli Eğitim Bakanımla, İçişleri Bakanımla görüşmek suretiyle, yeni bir yol haritasıyla ilerletiriz” açıklamasını yaptı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.