Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
YRP Tuzla’da flaş değişiklik! Başkan Sabuncu görevden ayrıldı!

YRP Tuzla’da flaş değişiklik! Başkan Sabuncu görevden ayrıldı!

Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.09.2023 - 09:13

Tuzla siyasetinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu, farklı bir şehre taşınması nedeniyle görevinden ayrıldığını açıkladı.

“VİCDANIM RAHAT, AKLIMDA KALAN BİR ŞEY YOK”

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sabuncu, “Mecburi açıklama.. Beş yıldır görev yaptığım Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı’ndan İl (Kocaeli) değişikliği yaptığım için ve akabinde yerel seçimlerde Tuzla’ya sağlıklı hizmet veremeyeceğimi ön görmüş, yönetim ve il teşkilat başkanı ile istişare yapılmış, buna istinaden görevimden affımı istedim. Bugüne kadar kişiye bağlı değil, lidere bağlı olarak çalışan bir birey olarak sürekli sadık kaldım! Sağa sola değil, işime baktım. Vicdanım rahat, aklımda kalan bir şey yok. Her yiğidin yoğurt yeme tarzı farklıydı, ben de omuz omuza verdiğim arkadaşlarımla bu şekilde çalıştım. Eğer bir kırgınlık, kızgınlık olduysa af ola. Hakkınızı helal ediniz. Tuzlamız için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.