Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sinan Oğan’dan Azerbaycan’ın antiterör operasyonuna destek!

Sinan Oğan’dan Azerbaycan’ın antiterör operasyonuna destek!

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olan Dr. Sinan Oğan, sosyal medya hesabından Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde başlattığı antiterör operasyonuyla ilgili paylaşım yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.09.2023 - 16:20

Azerbaycan’ın operasyonda haklı olduğunu ve başarıya ulaşacağına inandığını belirten Sinan Oğan, “Azerbaycan ordusunun kahramancasına mücadelesi Azerbaycan arazisindeki son Ermeni silahlı gruplarının da teslim olmasını sağladı” dedi.

İŞTE OĞAN’IN O PAYLAŞIMI:

“Bir kaç gündür Azerbaycan’da olduğum için Türkiye gündemini yakından takip edemedim. Bir tek bugün hakkımda yazılan yanlış araç haberi bana bildirildi. Ayrıca takipçilerimden öğrendiğim kadarıyla bazı gazeteciler sığınmacılarla ilgili haberler yaptığı iddiasıyla tutuklanmış. Uzakta olduğum için detaylarına vakıf değilim ancak eğer bu gerekçeyle tutuklandılarsa söylemek isterim ki Türkiye’nin sığınmacı sorunun çözümü bu değil. İlgili arkadaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını bekliyoruz. Bu konu daha önce de konuştuğumuz gibi bir plan çerçevesinde çözülecektir. Şu an Azerbaycan’dayım. Burada moraller çok yüksek, Azerbaycan liderliğinin sağlam ve öngörülü duruşu ile Azerbaycan ordusunun kahramancasına mücadelesi Azerbaycan arazisindeki son Ermeni silahlı gruplarının da teslim olmasını sağladı. 30 yıl önce onlar soykırım yaparak o toprakları ele geçirmişlerdi. Bugün Azerbaycan Ordusu sivillerin zarara görmemesi için son derece profesyonel bir operasyon gerçekleştirdi. Bu da bizim farkımız olsun. Azerbaycan topraklarında kurulmak istenen tüm “gri” alanlar 24 saatte düşmandan temizlendi. Çok sağ ol Azerbaycan askeri.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.