Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfettin Yıldırım: ‘Gazilerimize karşı sorumluluğumuz var’

Seyfettin Yıldırım: ‘Gazilerimize karşı sorumluluğumuz var’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.09.2023 - 11:34

İŞTE YILDIIRM’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI:

“Tarihimizin en önemli savaşlarından olan, Türk halkının maddi ve manevi bütün kaynaklarıyla cepheye koştuğu Sakarya Meydan Muharebesi’nden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e 'Mareşal Rütbesi' ile 'Gazilik' unvanı verilmiş ve 19 Eylül Gaziler Günü kabul edilmiştir. Devletimizin ve milletimizin gazilerimize verdiği önemin, onlara duyulan minnet ve şükran duygularının bir ifadesi olarak ülkemizde her yıl 19 Eylül tarihi Gaziler Günü olarak kutlanıyor.”

“MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

“Bir kez daha ecdadımızın mirası olan vatanımıza sahip çıkmanın, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere karşı dik ve kararlı durmanın, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışmanın, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize karşı en büyük sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. Vatanı, milleti, bayrağı ve tüm kutsal değerleri için şehitlik ve gazilik onuruna kavuşmayı mukaddes bir değer olarak gören şehitlerimiz ile gazilerimiz ve onların bizlere emaneti olan ailelerine devletimizin ve milletimizin gönül kapıları her zaman sonuna kadar açık olacaktır. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.