Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ümraniye’de yaprak dökümü! O meclis üyeleri Yeniden Refah Partisi’ne geçti

AK Parti Ümraniye’de yaprak dökümü! O meclis üyeleri Yeniden Refah Partisi’ne geçti

AK Parti Ümraniye Meclis Üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçtiler.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.09.2023 - 15:30
  • Güncelleme: 23.09.2023 - 14:13

Ümraniye siyasetinde çok dikkat çekici bir gelişme yaşandı. AK Partili Meclis Üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar, Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı. 3 isme parti rozetlerini Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan taktı.

ŞEKERCİOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI OLACAK?

Yapılan bu hamle sonrası Yeniden Refah Partisi'nin Ümraniye'de büyük güç kazandığı ifade edilirken, aynı zamanda İFADER Genel Başkanı olan Orçun Şekercioğlu’nun AK Parti’den istifa edip Yeniden Refah Partisi’ne katılması siyasi kulislerde 'Ümraniye’de belediye başkan adayı mı oluyor?' şeklinde yorumlandı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Şekercioğlu'nun paylaşımına çok sayıda destek ve yorum geldi.

İŞTE YENİ GÖREVLERİ

Yeniden Refah Partisi'ne katılan üç ismin de yeni görevleri belli oldu. Buna göre Osman Affan Özkan Genel Merkez Halkla İlişkiler Birimi Başkan Yardımcısı, Mehmet Mantar Genel Merkez STK ile ilişkiler Başkan Yardımcısı, Orçun Şekercioğlu ise Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı olarak atandı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şekercioğlu, “Çok değerli gönül dostlarım, sosyal medya arkadaşlarım ve aziz vatandaşlarımız; Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yakın bir takvimde şahsi siyasi tavrımın bundan sonraki durumu ile ilgili açıklamada bulunacağımı ifade etmiştim. Çok sayıda gönül dostum, ağabeyim, kardeşim ve vatandaşlarımızla yaptığım istişareler sonucu bugün itibari ile siyasi yaşamıma Yeniden Refah Partisinde devam etme kararı aldım. Rozetimizi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız sn. Dr. Fatih Erbakan'ın takdiminde takmış olduk. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin. Bu vesile ile 20 yıldır siyaset yaptığım Ak Parti'den ayrılmış bulunuyorum. Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına sevgimin ve saygımın daim olacağını söylemek isterim. Bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm Ak Parti kadrolarına teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisinde vazife alma sürecimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.