Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahmet Poyraz’dan İmamoğlu’na ‘Çekmeköy'e hizmet’ eleştirisi! ‘İlçemize gelmiş ama...’

Ahmet Poyraz’dan İmamoğlu’na ‘Çekmeköy'e hizmet’ eleştirisi! ‘İlçemize gelmiş ama...’

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Doğa Parkı önünde vatandaşlara hitap ederken Çekmeköy’e birçok eser kazandırdıklarını söyleyen ve çalışmalarla ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu’na yanıt verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2023 - 12:51

2019’dan bu yana İmamoğlu yönetimindeki İBB’nin Çekmeköy’e elle tutulur hizmet getirmediğini belirten Poyraz, tamamlanan projelerin temelini de AK Parti’nin attığını söyledi.

BAŞKAN POYRAZ’IN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

İBB Başkanı Sayın İmamoğlu ilçemize gelmiş hoş gelmiş ama yine eli boş gelmiş... Bunlara hiç değinmemişsiniz Sayın Başkan. He yaptık dediklerinin birçoğu da AK Parti döneminde tamamlanmış yada tamamlanma aşamasına gelmiş projeler. Arkadaşlarınız sizi yanlış bilgilendirmiş. 4 yılda Çekmeköy'e yaptığınız tek hizmet iki tane üst geçide asansör yerleştirmeniz. Ufak bir hatırlatma onları da aktif hale getirmeyi unuttunuz. İnşallah 5 yılın sonunda onu da başarırsınız.

-Durdurulan metro

-Yağmalanan itfaiye binası

-Çürümeye terk edilen kültür merkezi (doğa park yanı)

-Çile yoluna dönüşen Yenidoğan kavşağı”

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

“Son 4 yılda Çekmeköy'e güzel hizmetler sunduk. Buranın alt yapısını yaptık. Arıtma tesisi yaptık içme suyunu daha nitelikli hale getirmek için. Anadolu Yakası'nın ilk kent ormanını açtık: Rahmi Demir Kent Ormanı. Kültür merkezi tamamladık Hamidiye'de. Altyapı çalışmamız sürdü. Ciddi bir tarım desteği sunduk. Önümüzdeki günlerde yeni projeleri ve tesisleri sizlerle buluşturacağız. Çekmeköy'den başlayarak Sancaktepe'ki şehir hastanesine giden metro hattı Çekmeköylüler ile buluşacak. Muhsin Yazıcıoğlu Kent Ormanı'nı hızla bitireceğiz. Yeni itfaiye istasyonu, mahalle evleri derken arı gibi çalışıyoruz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.