Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyer'de Kent Lokantası yoğun katılımla açıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 24.05.2023 - 09:57

2022 yılının Temmuz ayından itibaren İstanbul genelinde açılmaya başlayan Kent Lokantası, bu kez de Sarıyerlilere hizmet verecek. İmamoğlu'na açılışta; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de eşlik etti.

LOKANTADA 4 ÇEŞİT YEMEK 29 LİRA

Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların ve öğrencilerin hem lezzetli hem de uygun fiyata yemek yiyebilmeleri için faaliyete geçirilen Kent Lokantası, her gün yüzlerce Sarıyerliyi misafir edecek. Lokantada 4 çeşit yemeğin 29 liraya satılacağı ifade edildi.

“BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NİN ÖZEL BİR DURUMU VAR”

Lokantaların ana hedef kitlesinin öğrenciler, çalışanlar ve esnaf olduğunu dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kent lokantasını açarken özellikle ve öncelikle ortaya hedef koyduğumuz kitle öğrencilerimiz ve üniversite öğrencilerimiz. Üniversite öğrencilerimizin İstanbul'da milyonu aşan nüfusunda biliyoruz ki bunların birçoğu da gurbetçi, ki yanımda 2 Çapa'lı öğrencimiz var. Biri Maraş'tan geliyor ailemiz, Biri Samsun'dan. Dolayısıyla gurbetçi gençlerimizin öğrencilikte ne yaşadığını, nasıl zorluklar içinde olduğunu ben de İstanbul'da üniversite hayatı geçmiş birisi olarak biliyorum, yaşadım, arkadaşlarımdan gördüm, dayanışmalarımız oldu, birbirimizi desteklemelerimiz oldu. Ama bu zaman diliminde bu biraz daha büyüdü. Bu noktada biz üniversitede yakın noktaları seçerek, işte Avcılar'dan Sultanahmet'e veya bir diğer noktalara varıncaya kadar oralarda Kent Lokantası hizmet ağımızı büyütüyoruz. Boğaziçi Üniversitesi'nde mutlaka yer bulalım demiştik ve tabii Boğaziçi Üniversitesi’nin özel bir durumu var” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.