Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılın transferi İzmir’den geldi! Sınırsız beyti karşılığında sözleşme yeniledi!

Yılın transferi İzmir’den geldi! Sınırsız beyti karşılığında sözleşme yeniledi!

İzmir amatör futbol takımlarından Karabağlar Spor Kulübü, çok konuşulacak bir transfere imza attı. İzmir ekibi, kaleci Kenan Gürsen Saat ile sınırsız beyti kebabı karşılığında anlaşmaya vardı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.07.2023 - 14:58
  • Güncelleme: 10.07.2023 - 15:09

Karabağlar Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon 23 yaşındaki kaleci Kenan Gürsen Saat ile bir sezon sınırsız kelle paça çorba karşılığında anlaşma sağlayarak ilginç bir transfere imza atmıştı.

GENÇ KALECİYE VERDİĞİ SÖZ TUTTU

İzmir Karabağlar bölgesi Birinci Amatör Küme 9. Grup namağlup şampiyonu olan Karabağlar Spor Kulübü, genç kaleciye verdiği söz tuttu. Kulüple oynamaya devam eden Saat, bu kez sınırsız beyti yeme karşılığında takımla anlaşmaya vardı. Takımdaki bir diğer kaleci Onur Keser de takım arkadaşının anlaşmasını cazip bularak tandır karşılığında imza attı.

“BUNDAN SONRAKİ ANLAŞMALARIMIZ İSE SÜRPRİZ OLSUN”

Sezonun başından beri takımlarını şampiyon yapmak için ellerinden geleni her şeyi yaptıklarını söyleyen Saat, "Sonunda namağlup şampiyon olduk. Ben geçen sezon kelle paça için anlaşmıştım. Başkanımız söz vermişti, bu sene de beyti için anlaştık. İki taraf da anlaşmadan dolayı mutlu. Bundan sonra istediğim gün, istediğim saatte beyti yiyeceğim. Başkanım izin verirse beytiden önce kelle paça da içerim. Bundan sonraki anlaşmalarımız ise sürpriz olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.