Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Koç’tan Arda Güler açıklaması! ‘Gelecek sezon Fenerbahçe'de...’

Ali Koç’tan Arda Güler açıklaması! ‘Gelecek sezon Fenerbahçe'de...’

Fenerbahçe Ali Koç, genç yıldız Arda Güler’in transfer sürecine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Koç, başarılı futbolcunun yeni sezonda Fenerbahçe’de kalmak istemediğini ve transfer olacağını belirtti.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.07.2023 - 17:50

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal için imza töreni düzenledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlenen törende konuştu.

“SONRA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAĞIM”

Arda Güler'in geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Ali Koç, “Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda'yı bağrına bastı. Deplasman gittiğimiz şehirlerde de ne kadar bir sempatiye sahip olduğunu biliyoruz. Milyonlara süreci anlatmamız lazım. Onlar da bilmeyi hak ediyor. Süreç sonuçlanmadı. Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın... Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın. Net bir şey söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.