Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mario Branco Fenerbahçe'nin sportif direktörü oldu

Mario Branco Fenerbahçe'nin sportif direktörü oldu

Fenerbahçe yeni sportif direktörünü resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada yeni sportif direktörün Mario Branco olduğu duyuruldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 04.07.2023 - 11:30

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de yeni sportif direktör belli oldu. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada sportif direktörlük görevine Mario Branco'nun getirildiği duyurdu.

İŞTE FENERBAHÇE’NİN O AÇIKLAMASI:

“Sezon yapılanmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda, Sportif Direktörlük görevine Mario Branco getirilmiştir. 19 yıllık kariyeri boyunca birçok ülkede farklı kulüplerde görev yapan, futbola dair tüm süreçlerin içerisinde yer alarak önemli başarıların parçası olan Branco; futbol dünyasında güçlü ilişkilere sahip. Kariyeri boyunca çalıştığı kulüplere değer katan, 6 dil bilen deneyimli spor adamı; aynı zamanda Profesyonel Spor Yönetimi diplomasına ve UEFA B Lisansına sahip. Portekiz Futbol Federasyonu'nda da farklı görevler üstlenen, 2022-23 sezonunda Takımımızda Futbol Operasyonu Direktörü olarak göreve başlayan Mario Branco'nun yardımcılığına da yine kulübümüze Futbol Planlama Yöneticisi olarak hizmet eden, daha önce Futbol Akademimizde antrenör olarak görev almış olan Okan Özkan atanmıştır.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.