Dolar 34,1282
%-0.02
Euro 38,0912
%0.46
Altın 2.896,770
%0.39
Bist-100 10.032,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Yavaş’tan şok çıkış! ‘Ankara Belediyesi’ni de bırakıyorum adaylıktan da çekiliyorum’

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2023 - 17:50

Millet İttifakı'nın iktidar olması durumunda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapatacağına ilişki iddiaya çok sert tepki gösteren Yavaş, “İyi bir Müslümanın ağzından bal damlar” şeklinde konuştu.

“HERKES TERCİHİNİ YAPACAK”

Cumhur İttifakı’nı sert sözlerle eleştiren Yavaş, “Koltuğu bırakmak istemiyorlar, bütün mesele burada. İftiranın birisi şu: Diyaneti kapatacaklarmış. Burada söylüyorum; Diyanet’in kapatılacağını 6 liderden biri söylediyse söz veriyorum Ankara Belediyesi'ni de bırakıyorum, adaylıktan da çekiliyorum. Bunu nerede söylüyorlar? Cami bahçesinde. İyi bir Müslümanın ağzından bal damlar. Bugün 7 milyar insan var. Allah hepsini ayrı ayrı yaratmış. Herkes herhangi bir görüşe sahip olabilir. Kimse kınanamaz. Herkes tercihini yapacak” dedi.

“ÇALMAZSAN PARA BULUNUYOR”

Konuşmasında Bülent Arınç’ın söylemlerini hatırlatan Yavaş, “2019 yılında aday olduğumuzda yine aynı şeylerle karşılaştık. Bülent Arınç ’Ankara’yı parsel parsel sattı’ demedi mi? Çocukların altında spor arabalar, televizyon kanalları. Bunlar hepsi rantları için. ’Burayı yönetemez’ dediler. Şimdi de ’Bunlar iş başına gelirse 3 koyunu güdemezler’ diyorlar. Ankara’da 5 katrilyon eski dönemin borcunu ödedik. Bir televizyon programında spiker 'Bu paraları nereden buluyorsunuz?’ dedi. Çalmazsan para bulunuyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.