Dolar 34,1282
%-0.02
Euro 38,0912
%0.46
Altın 2.896,770
%0.39
Bist-100 10.032,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler! 'Sol elinde PKK, sağ elinde Hizbullah var!'

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2023 - 15:44

Mitingde yaptığı konuşmada çok sert ifadeler kullanana İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, PKK ve Hizbullah terör örgütleri üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi.

“BÖYLE BİR YALAN, BÖYLE İFTİRA GÖRMEDİM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert sözlerle eleştiren Akşener, “Sayın cumhurbaşkanı çıkıp bizleri gömmekten bahsediyor. Yahu biz düşman mıyız? Sen kimi gömüyorsun? Sen kendine gel! 55 bin kayıtlı işsiz var. Onun için bu meydanlara gelip PKK konuşuyorlar. Meral Akşener PKK'lı diyorlar. Allah, Allah, Allah. Kayseri'de PKK'lıyım, Diyarbakır'da faili meçhulcüyüm. Ulan karar verin artık! Ben hangisiyim? Yalan bu kadar olur mu? Böyle bir yalan, böyle iftira görmedim. Sayın Kılıçdaroğlu diyormuş ki 'Meral hanım Abdullah Öcalan'ı çıkarsak?' Yahu 29 yıldır beni tanıyorsunuz. Böyle bir şey yapabilir miyim ben? Ey Recep Bey, sol elinde PKK, sağ elinde Hizbullah var! Sol elinde Kayseri en yüksek şehide, şehit evlada sahip bir şehir. Sen bana mı diyorsun?” ifadelerini kullandı.

“SİNAN ATEŞ'İN KATİLLERİNDEN HESAP SORULACAK”

Geçtiğimiz aylarda cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili de konuşan Akşener, “Sinan Ateş katledildi ve katilleri görmezden gelindi. Onun için çemkirip iftira atıyorlar. Kereste gibi adamlarsınız, gencecik bir akademisyenin katilini görmezden geldiniz. 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla İYİ Parti birinci çıkacak, Sayın Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak ve 15 Mayıs'tan itibaren namus sözü, yemin olsun ki Sinan Ateş'in katillerinden hesap sorulacak” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.