Dolar 34,1235
%-0.04
Euro 38,0974
%0.48
Altın 2.905,210
%0.69
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı! Liderlerden peş peşe mesajlar

  • İstanbul Gündemi
  • 26.04.2023 - 09:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruları yanıtlarken bir anda yayın kesildi ve programa ara verildi. Ekran başında olan milyonlar ne olduğunu anlamaya çalışırken, 20 dakika sonra yayın yeniden başladı. Erdoğan yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra program sona erdi.

“SEYİRCİLERİMİZDEN HELALLİK BEKLİYORUM”

Rahatsızlığının nedenini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu çalışmalar sebebiyle ciddi manada midemi üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum” şeklinde konuştu.

SİYASİ PARTİ LİDERLERİNİN MESAJLARI ŞU ŞEKİLDE:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan: “Katıldığı bir tv programında rahatsızlık geçiren sayın Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erdogan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: “Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sn. Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Kısa süreli rahatsızlık yaşayan Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.