Dolar 34,1921
%0.09
Euro 38,1067
%-0.15
Altın 2.892,480
%-0.95
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'nin 'İYİ'si yine Karaçam oldu!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.11.2022 - 16:44

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında yapıldı. Kongreye, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, delegeler, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yüksel Karaçam, tek aday olarak katıldığı seçimde oyların tamamını alarak yeniden İlçe Başkanı seçildi.
Başkan Karaçam yaptığı açıklamada, katılan herkese teşekkür etti. Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Karaçam, 'Zorluklara, baskılara, her türlü iftiralara karşı dimdik durarak İYİ Partinin bugünlere gelmesine vesile olan cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere partimizin kurulduğu günden bugüne kadar emek veren gönül veren tüm dava arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum.' dedi.

'İYİ BİR ÜMRANİYE DİYE YOLA ÇIKTIK'

Başkan Karaçam ayrıca, 'İyi bir ülke iyi bir Ümraniye diye çıktığımız bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan başta yönetim kurulu üyelerime birbirinden kıymetli mahalle başkanlarımıza, belediye meclis grubuna, kadın politikaları başkanlığına, gençlik politikaları başkanlığımıza üyelerimize ve gönlü bizde olan tüm dostlarıma minnettarım.' diye konuştu. 

'BOZKURTLARIN YÖNETTİĞİ BİR ÜLKE OLACAK'

'Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın' diyen Karaçam, sözlerini şöyle tamamladı:
'Lozan Antlaşmasının gizli maddeleri olduğunu söyleyip ‘100. yılda bu anlaşma bitecek ve öz kaynaklarımızı kullanabileceğiz‘ diyen mankurtların yönlendirdiği ve yönettiği bir ülke olmayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda hedefe ulaşacak ve  Bozkurtların yönlendirdiği bir Türkiye olacağına inancım sonsuzdur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.