Dolar 34,1921
%0.09
Euro 38,1067
%-0.15
Altın 2.892,480
%-0.95
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ataşehir'in 'DEVA'sı öğretmenleri unutmadı!

  • İstanbul Gündemi
  • 25.11.2022 - 10:48

Ataşehir‘e ve Ataşehirlilere deva olmak için yola çıkan ve yapmış olduğu çalışmalar, ziyarter ve kurduğu ilişkilerle bu konuda herkese önemli ve olumlu sinyaller veren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, yine gönülleri fetheden bir davranışa imza attı. 

ÇİÇEK HEDİYE ETTİ

Öğretmenler Günü‘nü öğretmenlerle geçirmek isteyen Yılmazkaya, beraberindeki partililerle ilçede bulunan Kemal Berktan Ortaokulunu ziyaret etti. Yılmazkaya, öğretmenlerle yakından ilgilenirken, kadın öğretmenlere çiçek hediye etti.
Başkan Yılmazkaya, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, öğretmenlerin en önemli ve kutsal mesleklerden birisini icra eden her biri birbirinden kıymetli kişiler olduğunu söyledi. 

'ÖĞRETMENLERİN YERİ HER ZAMAN AYRI'

Öğretmenlerin el üstünde tutulması gerektiğini anlatan Yılmazkaya, 'Hemen herkesin ömründe mutlaka, ailesinden sonra çok ciddi bir zaman dilimini yıllarca beraber geçirdiği tek kişidir öğretmen. Tüm çocuklar aileleri tarafından gönül rahatlığıyla onlara emanet edilir. Öğretmenler gelecek nesillerimizi inşa eder. Böylesine önemli bir işi yapan kişilerin değerinin çok iyi bilinmesi lazım.'  dedi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.