Dolar 34,1596
%-0.11
Euro 37,7398
%-0.23
Altın 2.914,320
%-0.32
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi, Kar Küreme Ve Tuzlama Çalışmalıranı Aralıksız Sürdürüyor

  • İstanbul Gündemi
  • 08.01.2017 - 13:09

Tüm mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmuyor. Ümraniye Belediyesi yoğun kar yağışı süresince ilçede kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 7/24 devam edecek.

Ümraniye Belediyesi, akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı öncesinde ekiplerin gerekli hazırlıklarını tamamladı ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının ardından Ümraniye Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı. Ana arterler ve sokak aralarının trafiğe açık tutulması için 35 mahallede belediye ekipleri tarafından tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla, Ümraniye sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için karla mücadele ekipleri 24 saat mesai yapıyor.

Ayrıca Ümraniye Belediyesi, ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına, yem ve yiyecek bırakarak aç kalmamasını sağlıyor. Öte yandan zarar gören hayvanlar rehabilitasyon merkezine götürülerek tedavisi yapılarak, müşahede altına alınıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.