Dolar 34,2495
%0.31
Euro 37,8292
%0.15
Altın 2.925,760
%0.34
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe Belediyespor Camiası, Birlik ve Beraberlik Gecesi´nde buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 04.01.2017 - 15:22

Sancaktepe Belediyespor´da bir gelenek haline gelen Birlik ve Beraberlik gecesi Kulüp Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Erdem´in katılımıyla gerçekleşti.

29 Aralık Perşembe akşamı gerçekleşen organizasyon´da Başkan İsmail Erdem´in yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Kulüp Başkanı Mehmet Genç, Sancaktepe Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı İsmail Erdem programda yaptığı konuşmada Sancaktepe Belediyespor camiasına gönül verenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görev süresi boyunca spora ve sporcuya yapmış oldukları yatırımlardan bahseden Başkan Erdem, ?Görev süremiz boyunca amatör sporlara ve sporcuya yapmış olduğumuz yatırımlar elde edilen ulusal ve uluslar arası başarılar ile meyvelerini vermeye başladı. 16.073 lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz elde edilen başarılar ile adeta göz kamaştırıyor. Ata sporumuz Güreş´te ve Uzakdoğu sporlarında elde etmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası başarılar gurur kaynağımız olmuştur. Futbol takımımız ise bu sene ligde adeta fırtına gibi esiyor. Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında da tarihinde ilk kez bu yıl mücadele eden takımımız, 3.lig´de ise ilk yarıyı 39 puanla en yakın rakibinin 8 puan önünde lider tamamladı. Yıllardır kıyısından döndüğümüz şampiyonluğu bu yıl yakalayacağımıza ve 2. Lige yükseleceğimize yürekten inanıyorum? şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.