Dolar 34,2124
%0.09
Euro 37,9444
%-0.39
Altın 2.931,260
%1.22
Bist-100 9.327,00
%-3.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ülkü Ocakları'ndan Marmara ve İstanbul Üniversitesi'ndeki olaylara dair sert çıkış!

  • İstanbul Gündemi
  • 05.11.2022 - 13:23

Marmara ve İstanbul üniversitelerinde karşıt görüşler arasında bir süredir istenmeyen olaylar meydana geliyor. Olaylar nedeniyle iki kesime de eleştiri gelirken, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan açıklama yaptı.

'SEÇİM ÖNCESİ ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR'

Doğan açıklamasında, bazı kesimlerin seçim öncesi ortamı karıştırmaya çalıştığını söyledi. 
Kendilerinin asla bunun tarafı olmayacağını anlatan Doğan, 'Zilletin mahsulü, tescilli Türk düşmanı aşğılık terörist gruplar Marmara ve İstanbul üniversitelerinde milliyetçi-ülkücü öğrencileri tahrik ederek, kendi düştükleri çukura çekmeye çalışmaktadır.' dedi.

'ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ'

Başkan Doğan, bu grupların kendilerini tahrik etmeye çalıştığını dile getirerek, şöyle devam etti:
'Bunun nedenlerini biliyoruz. Bu oyunlara hiçbir ülküdaşımız gelmeyecektir. Eğitimle ilgisi olmayan, neşrebi belirsiz, sözde öğrenci özde teröristlere gereken cevabı verilmiştir. Türk milletinin istikbali olan ülkücü-milliyetçi gençliğin tırnağına dahi zarar gelmesine müsaade etmeyeceğiz. Üniversiteler terör ve teröristlere asla teslim olmayacaktır. Ülkü Ocaklar her bir ferdiyle iki üniversitedeki ülküdaşlarımızın her zaman yanındadır. Ferman başbuğun fakülteler bizimdir.'

FIRAT ÇAKIROĞLU ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Bu arada, meydana gelen olaylar 20 Şubat 2015‘te Ege Üniversitesi‘nde yine karşıt gruplar arasında yaşanan olayı akıllara getirdi. O tarihte üniversitede yine karşıt gruplar arasında kavga çıkmış, onun sonucunda da bıçaklanan öğrencilerden Fırat Çakıroğlu, kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybetmişti. Olayda kimisi ağır yaralı çok sayıda öğrenci de yaralanmıştı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.