Dolar 34,2175
%0.11
Euro 37,8729
%-0.58
Altın 2.934,100
%1.32
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Akpolat’ın en mutlu günü!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.11.2022 - 14:28

Istanbul‘un en genç ve dinamik başkanlarından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yaptığı anlamlı davranış ve ziyaretlerle de her zaman beğeni topluyor. Başkan Akpolat, son olarak da en özel gününü çok özel bir şekilde kutladı.  

BAĞIŞ DAVETİNDE BULUNDU 

Akpolat, doğum ğününde LÖSEV’i ziyaret etti ve doğum ğününü burada tedavi gören lösemili çocuklarla birlikte kutladı. Başkan Akpolat, tüm dostlarını da LÖSEV’e bağış yapmaya davet etti.  

Başkan Rıza Akpolat, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların yerinin her zaman farklı olduğunu ve özellikle sağlık sorunun yaşayanlarla her zaman yakından ilgilendiklerini ve ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini söyledi.  

“ONLARIN YÜZÜNÜN GÜLMESİ HER ŞEYDEN KIYMETLİ” 

Doğum gününü çok özel bir şekilde kutlamak istediğini anlatan Akpolat, “Burada tedavi gören pırıl pırıl çocuklarımız var. Onların mutluluğu her şeyden daha kıymetli. Onların yüzlerini biraz güldürebilirsek bu benim için her şeye bedel. Bu yüzden, Beşiktaşımızın değeri LÖSEV’i Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle ziyaret edip, çocuklarımızla küçük bir kutlama yaptık. Tüm dostlarımı LÖSEV’e bağış yapmaya ve LSV Dükkanı’nı ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.  

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.