Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Tuzla Belediyesi Değerler Akademisi´nde Final Heyecanı

  • İstanbul Gündemi
  • 08.06.2016 - 00:04

Tuzla Belediyesi´nin İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğiyle uyguladığı Değerler Akademisi final programı göz doldurdu.

Tuzla Belediyesi Değerler Akademisi´ne katılan öğrenciler, okul müfredatlarının haricinde temel insani değerlerin erdemlerini kazandı. Tuzla´da 5 bölgeden 130 öğrenci, 30 takımla yarışarak ortaya güzel projeler çıkardı. Değerlerine sahip çıkan, geleceğe ümitle bakan bir gençlik olduklarını gösteren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. İdris Güllüce Kültür Merkezi´nde düzenlenen final ve ödül töreni programına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cihan, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Tuzla Belediyesi Değerler Akademisi kapsamında düzenlenen proje yarışmasında 1. olan ekip Balkan, 2. olan ekip Kapadokya, 3. olan ekip de Edirne turu ile ödüllendirildi.

Değerlerin Artarak Devam Etmesi ve Yayılmasını Diliyorum

Tuzla Belediyesi olarak gençliğe verilen öneme vurgu yapan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, düşüncelerini ?Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı, çocuklarımıza her zaman destek olmak açısından elinden gelen her şeyi yapmaktadır. İnşallah çocuklarımız aldıkları ödülleri en iyi ve en güzel şekilde değerlendirirler. Bu değerlerin daha artarak devam etmesi ve yayılmasını diliyorum? şeklinde ifade etti.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cihan da törende yaptığı konuşmada ?İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak akademik koordinatörlüğünü ve danışmanlığını yaptığımız akademik program için Tuzla Belediyesi´nin siz değerli aileleri ödül kazanan ve kazanamayan bütün öğrencilerimizi, çocuklarımızı gönülden tebrik ediyoruz. Yeni programlarda görüşmek üzere hepinizi şimdiden sevgi ile saygı ile selamlıyoruz. Hayırlı ramazanlar diliyorum.? dedi.

Değerler Akademisi ile çocuklarının geleceğe hazırlanırken geçmişini ve değerlerini bilen nesiller olarak yetiştiğini belirten aileler, bu imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı´ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.