Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP İstanbul Milletvekilleri´nden Sancaktepe Çıkartması

  • İstanbul Gündemi
  • 05.06.2016 - 23:33

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı ?Halk Vekilleri İle Buluşuyor´ kapsamında Sancaktepe Genco Erkal Kültür Merkezi´nde CHP İstanbul milletvekilleri ile bir araya gelerek gündemdeki siyaseti masaya yatırdılar.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri ile halkı buluşturdu. ?Ne yapmalı Nasıl Yapmalı? sorularına cevap arandığı etkinliğe ilgi büyük oldu. Partililerin yoğun katılım sağladığı etkinliğe ilgi büyük olunca salon küçük geldi. Kültür Merkezinin dışı da içi kadar kalabalık oldu.

Etkinliğe, CHP Sanacaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, ilçe örgütü ile kalabalık bir partili grubu katıldı. CHP İstanbul Milletvekilleri Onursal Adıgüzel, Gürsel Tekin, Gamze Akkuş İlgezdi, Ali Özcan, Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Oğuz Kaan Salıcı,  Yakup Akkaya ise konuşmacı olarak katıldılar.

Milletvekillerinin gündeme dair konuşmalarını dinleyen partililer, Milletvekillerini sık sık alkışladılar.

Etkinliğin sonunda partililer Milletvekilleri ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Milletvekilleri de partilileri kırmayarak, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmediler. Milletvekillerine sorunlarını anlatanları da dinleyen vekiller ise notlarını almayı ihmal etmediler.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığının düzenlediği etkinliğe katılan partililer, milletvekillerinin katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler ve bu tarz etkinliklerin devamının olmasını dilediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.