Dolar 34,1508
%0.12
Euro 38,2519
%0.22
Altın 2.916,920
%0.08
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2023 - 18:11

Savunma sanayisinin kalbi olarak değerlendirilen en önemli projelerden bir tanesi olan Bor Karbür Tesisi projesi ile ilgili yeni açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Erdoğan, bu yatırımın Türkiye'ye fayda sağlayacağını belirtti.

“AMBORGALARIN BİZE YAŞATTIĞI KAYIPLAR GİDERİLECEK”

Türkiye'nin ilk Bor Karbür Tesisi için tüm Türkiye heyecanlı bekleyişe devam ederken, açılış bugün yapıldı. Bor Karbür Tesisinin açılışında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri söyledi; Bor Karbür ülkemize stratejik bir katkı sağlamaktadır. Amborgaların bize yaşattığı kayıplar da giderilecek" dedi. Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti; “Kütahya'da tam 5 milyon kapasiteli Bor Karbür Tesisi kuracağız.” dedi.

“DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLAN ÜLKELERDEN BİRİYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bor Karbür Tesisinin açılışında sözlerine şöyle devam etti, “Ulaşımdan enerjiye, spordan sosyal güvenliğin sağlanmasına kadar her anlamda ülkemize büyük katkı sağlayacak bu alt yapı, gücümüzün temelini oluşturuyor. Türkiye, dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında yer alıyor” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.