Dolar 34,0513
%-0.13
Euro 38,0673
%-0.07
Altın 2.872,250
%-0.1
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler! ‘Zavallısın, yalan üstüne yalan söylüyorsun’

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler! ‘Zavallısın, yalan üstüne yalan söylüyorsun’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözlerle yüklendi. Özcan, Kılıçdaroğlu için “Özür dilerim ama yalancısınız” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.07.2023 - 10:57

CHP’de kılıçlar çekildi. Partiden kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’na çok sert ifadelerle yüklendi.

İŞTE ÖZCAN’IN O PAYLAŞIMLARI:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cesaret, cesaret diyorsunuz, RTE’nin karşınıza çıkmaya cesaret edemediğini söylüyorsunuz ya, hiç samimi gelmiyor!!! Ben sizin neden değişmeniz gerektiğini, gözünüzün içine baka baka söylemek için Bolu’dan yürüyerek Ankara’ya geldim. Siz o gün kaçmadınız mı?  O cesaret varsa gerçekten sizde, çıkın karşıma istediğiniz kanalda, istediğiniz gazetecilerle anlatayım neden bırakmalısınız!!! Ama kime anlatıyorum, siz bana 1,5 yıldır randevu veremediniz ki… Zavallısın… utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun. Özür dilerim ama Kemal Kılıçdaroğlu yalancısınız, utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz, YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz.Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız,size yazıklar olsun…ayıp ama artık..çekilin gidin!”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.