Dolar 34,0695
%-0.08
Euro 38,1102
%0.04
Altın 2.874,080
%-0.03
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgür Özel’den flaş açıklama! ‘Yaşanan tartışmalar üzerine görevimden istifa...’

Özgür Özel’den flaş açıklama! ‘Yaşanan tartışmalar üzerine görevimden istifa...’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin önemli isimleriyle yapılan Zoom toplantısına katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, hakkında ortaya atılan ‘istifası istenebilir’ iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.07.2023 - 09:11

Engin Altay, Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Özgür Özel gibi isimlerin katıldığı görülen Zoom üzerinden yapılan toplantının videosu gündeme bomba gibi düşmüştü.

FİKRET BİLA’DAN ÇARPICI İDDİA!

Halk TV Yazarı Gazeteci Fikret Bila, "Kılıçdaroğlu'na çok yakın yetkili kişilerin görüşlerini aldım. Özgür Özel ve Gökhan Günaydın'ın istifa etmeleri dillendirilecek. Eğer istifa etmezlerse, CHP meclis grubu güvensizlik oyu ile Günaydın ve Özel'i görevlerinden alabilir" İddiasına bulundu.

“PARTİMİZİN İÇ MEVZUATINDA GRUP YÖNETİCİLERİ İÇİN GÖREVDEN ALMA GİBİ BİR MEKANİZMA BULUNMAMAKTADIR”

İstifa iddialarıyla ilgili Özgür Özel'den açıklama geldi. T24'e konuşan Özel, “Bazı yayın organlarına Merkez Yönetim Kurulu toplantısında grup yönetiminden bazı isimlerin görevden alınması ya da istifalarının istendiği bilgileri yansıdı. Bu konunun toplantıda hiç gündeme gelmediğini öğrendim, bazı MYK üyelerinin bu konuda talepleri gündeme getirdiğini söylediğini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz seçilmiş Parti Meclisi üyeleridir. Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilleri ise Meclis Grubunca seçilmektedir. Partimizin iç mevzuatında grup yöneticileri için görevden alma gibi bir mekanizma bulunmamaktadır. Yaşanan tartışmalar üzerine de görevimden istifa etmeyeceğimi, usulüne uygun yarışma taleplerinden de kaçmayacağımı partimiz kamuoyuna aracılığınızla ilan ederim” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.