Dolar 34,1582
%0.07
Euro 38,0053
%0.24
Altın 2.884,010
%-0.05
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan’dan Abdüllatif Şener'e zehir zemberek sözler! ‘Sizin gibiler için...’

Tanju Özcan’dan Abdüllatif Şener'e zehir zemberek sözler! ‘Sizin gibiler için...’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Halk TV’de katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini ve CHP’den istifa ettiğini söyleyen Abdüllatif Şener'e çok sert sözlerle yüklendi.

  • İstanbul Gündemi
  • 16.06.2023 - 10:10

Eski CHP Milletvekili ve AK Parti kurucusu Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında gündem yaratan açıklamalarda bulundu. Abdüllatif Şener'in açıklamaları sonrası canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şener için çok sert ifadeler kullandı.

“AZ ÖNCE İTİRAFTA BULUNDUNUZ”

Şener’in açıklamalarından sonra canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Az önce itirafta bulundunuz. Ben CHP'den aday olsaydım CHP'ye oy verecektim demeye getirdiniz. CHP'den aday olamadığınız için başkasına oy verdim dediniz. İşte sizin gibiler için biz deriz ki parti varsa ben varım parti yoksa ben yokum” dedi.

“SİZE VERİLECEK ÇOK FAZLA CEVABIM YOK”

Sözlerinin sertlik dozajını artıran Özca, “Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı. Bugün benim bütün sorularımın cevaplarını vermiş oldunuz. Teşekkür ediyorum. Size verilecek çok fazla cevabım yok. Çünkü değmezsiniz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.