Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Stefan Kuntz sorumluluğu futbolculara attı! ‘Oyuncularım yüzde 100'ünü vermiyorsa...’

Stefan Kuntz sorumluluğu futbolculara attı! ‘Oyuncularım yüzde 100'ünü vermiyorsa...’

Türkiye’nin hazırlık maçında Japonya’ya 4-2 mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulunan Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kunz, dikkat çeken ifadeler kullandı. Kuntz’un açıklamaları ‘sorumluluğu futbolculara attı’ yorumlarına neden oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.09.2023 - 18:41

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE KUNTZ'UN SÖZLERİ:

“İlk yarı çok kötüydük. Rakibe sırtı dönük dikkat etmemizi ve geçiş oyununda çok şiddetli olduklarını söyledik. 3 golü de böyle yedik. Bireysel hatalar da vardı. Fiziksel olarak Japonya ile başa çıkamadık. Ama maç sonunda istediğim duruma geldim. Maçta bazı bulguları, oyuncuları görmek istiyordum. Onlarla ilgili ve oyunumuzla ilgili fikir edindik. Ders çıkaracağız. Pozitif bir şeyle bitirelim, Bertuğ Yıldırım kesinlikle bu maçların galip oyuncusu.”

“SAHANIN ORTASINDA CEVAP VERİLİR, RÖPORTAJLARDA DEĞİL”

“Her mağlubiyet insanı üzer. Hem rakibi, hem de saha denediklerimizi dikkate aldığımızda, bu mağlubiyet bizi çok ileri götürecek. Benim sorumluluk alanım oyuncular. Ben, oyuncularımdan bazı şeyleri beklerim. Oyuncular da A Milli Takım için yüzde 100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Ben milli oyuncuydum, Almanya'da oynadım. Alman hocası olarak Türk Milli Takımı başında kenardaysam, bu maçları kazanmak için oradayım! Tüm teknik ekibimle beraber çok fazla efor harcıyoruz. Bizim tek hedefimiz Türk Milli Takımı'nı geliştirmek. Bunun için gururluyuz. En çok canımı acıtan konu, oyuncularım yüzde 100'ünü vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.