Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenerbahçe, stadının adını Atatürk Stadyumu olarak değiştiriyor!

Fenerbahçe, stadının adını Atatürk Stadyumu olarak değiştiriyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurulu, gerçekleştirdiği Tüzük Tadil Kongresi'nde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu adının "Atatürk Stadyumu" olarak değiştirilmesi için yönetime oybirliğiyle yetki verildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.09.2023 - 11:38

Kongreye; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, eşi Sema Kartal ile oğlu Emre Kartal ve çok sayıda üye katıldı.

"SARAÇOĞLU İSMİ FENERBAHÇE DÜNYASINDA BİR YERDE KESİNLİKLE YAŞATILACAKTIR"

Başkan Ali Koç, yönetimlerinde Saracoğlu isminin Fenerbahçe dünyasında bir yerde kesinlikle yaşatılacağını garanti ettiğini belirterek, şöyle konuştu: "Bundan zerre kadar şüphenizin olmamasını rica ederim. Ayrıca büyük Fenerbahçeli Murat Ülker'i de ziyaret ettik. Konuya sıcak baktığı için ona da teşekkür ederim. Sonra muhtelif görüşler oldu; 'Stadımıza nasıl sponsor gelecek' vesaire... İçiniz rahat olsun. Biz her şeyi en detaylı şekilde düşündük ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Ata'sına sıkı sıkı bağlı olan Fenerbahçe'nin, Ata'sına sempatisini ve övgülerini kazanmış, hak etmiş Fenerbahçe Spor Kulübü'nün mabedinin adının Atatürk ismini taşımasının çok uygun olacağını düşünerek sizlerin onayınıza getirdik."

YÖNETİME YETKİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından, stat ismiyle ilgili oylamaya geçildi. Vefa Küçük'ün uyarısıyla ayağa kalkan üyeler, "Stat isminin değiştirilmesi konusunda onay veriyor musunuz?" sorusuna karşılık el kaldırdı. Oy birliğiyle "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu" isminin "Atatürk" olarak değiştirilmesi konusunda yönetime oy birliğiyle yetki verildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.