Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yorumcu Ahmet Çakar iddia etti, Galatasaray yasakladı!

Yorumcu Ahmet Çakar iddia etti, Galatasaray yasakladı!

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile Galatasaray Spor Kulübü arasındaki gerilim artıyor. Hatırlanacağı üzere Çakar, Galatasaraylı futbolcular Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu’nun kavga ettiği yönündeki iddiası üzerine kulüp tarafından Beyaz TV’nin akreditasyonu iptal edilmişti.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.09.2023 - 19:14
  • Güncelleme: 05.09.2023 - 19:20

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programında Galatasaraylı futbolcular Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu’nun kavga ettiğini ve Zaha’nın Aktürkoğlu’na yumruk attığını iddia eden Ahmet Çakar, bir kez daha Galatasaray’ı hedef aldı.

GİRİŞLERİ YASAKLANDI

Gündeme bomba gibi düşen iddia üzerine açıklama yapan Galatasaray, Ahmet Çakar, Ertem Şener ve kanal yönetimi hakkında RTÜK’e şikayette bulunulduğunu belirtti. Galatasaray ayrıca Beyaz TV’nin kulüp tarafından gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişinin yasaklandığını ifade etti.

“ZORUNLU AÇIKLAMA YAPTINIZ MI ACABA?”

Bu açıklamayı sosyal medyadan alıntılayan Ahmet Çakar, Gazeteci Fatih Altaylı’nın ‘Dursun Özbek Galatasaray üzerinden bazı gazetecilere para aktarıyor’ iddiasını gündeme getirdi ve “Sayın Dursun Özbek. Fatih Altaylı’nın “Dursun Özbek gazetecilere para aktarıyor” açıklamasına da zorunlu açıklama yaptınız mı acaba?” sorusunu yöneltti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.