Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SON DAKİKA! Balıklı Rum Hastanesinde Yangın Çıktı!

  • İstanbul Gündemi
  • 04.08.2022 - 14:01

Balıklı Rum hastanesi çatısından başlayan yangın, 12:30 sularında Yaşlı Bakım Merkezi’nde meydana gelip, hızla büyüdü. Patlama riskinin olduğunu söyleyen itfaiye ekipleri, hastaneyi hızla boşaltmaya başladı. Yangın hala kontrol altına alınmadı. İtfaiye ekipleri havadan müdahale etmeye başladı. Hastanenin Başhekimi, yaralanan ya da hayatını kaybeden olmadığı bilgisini aktardı. 

 

ÇATI ÇÖKTÜ 

Yangına, çatıdan müdahale edilirken hastanenin çatısı çöktü. Eski bir bina olan hastanede, alevler yükselmeye devam ediyor.  Yaklaşık bir saattir alevler kontrol altına alınamadı. Hastanenin diğer binalarına herhangi bir yangın sıçramadığı belirlendi. 

 

EKREM İMAMOĞLU VE ALİ YERLİKAYA YANGIN ALANINDAN AÇIKLAMA YAPTI 

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yangın bölgesine gidip incelemelerde bulundu. Bölgeyi inceleyen İmamoğlu, ‘ Yangının nereden çıktığı belli değil. Eski ve ahşap olan bir bina. Başhekimimiz ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı.’ dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise itfaiye ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını, gerekli incelemelerin yangın söndükten ve soğutma işlemlerinden sonra yapılacağını açıkladı. 

 

HASTALAR VE YAKINLARI PANİK 

Sağlık çalışanlarının ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sevk edilen hastaların panik içinde olduğu belirtildi. Panikleyen hasta yakınları, telefonlara sarıldı. Dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri müdahale ediyor. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.