Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şirketler için ‘Yeni Nesil E-Defter Çözümü’

Şirketler için ‘Yeni Nesil E-Defter Çözümü’

TÜRKKEP’in Yeni Nesil E-Defter Çözümü ile büyük defterleri olan şirketlerin defter hazırlama ve gönderim hızı 10-15 günden 1 güne düşüyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.07.2023 - 18:09

Yeni Nesil E-Defter Çözümüne özel olarak geliştirilen E-Defter Denetim (Audit) Modülü ise defterde şekil olarak sorun çıkarmayan ancak mevzuat açısından sorunlu olan noktaları tespit ediyor ve vergi cezalarına yol açabilecek durumları kullanıcıya bildiriyor.

HARCANAN ZAMAN HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Büyük şirketlerin e-Defter hazırlığı, artan müşteri ve işlem hacimlerine bağlı olarak ciddi bir iş yükünü beraberinde getiriyor. Özellikle şema/şematron kontrolleri, imzalama işlemi ve Gelir İdaresi Başkanlığına (GİB) gönderilmesi gibi süreçlerde harcanan zaman her geçen gün artıyor.

YENİ NESİL E-DEFTER ÇÖZÜMÜNÜN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Özellikle büyük defterleri olan şirketlerin defter tutma işlemlerine büyük kolaylık sağlayan TÜRKKEP Yeni Nesil E-Defter Çözümünün bazı özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

Modern, anlaşılır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Zamanlanabilir görevler sayesinde gün içinde yoğunluğa takılan işlemler gece yoğunluğun az olduğu zamanlara programlanabilir.

Yönetilebilir onay akış süreci sayesinde defter gönderilmeden önce istenilen kullanıcılardan onay alınabilir ve süreç firma yetki şemasına göre şekillendirilebilir.

Gelişmiş kayıt (log) sistemi sayesinde kullanıcı ve/veya sistem tarafından tetiklenen tüm işlemler yöneticiler tarafından listelenebilir.

Hibrit veri tabanı yapısına sahip sistem SQL ve NO SQL teknolojilerini birleştirerek özellikle büyük boyutlara sahip e-Defter ortamlarında rakipsiz çözümler sunar. Geçici defter analizi, defter oluşturma konusunda özellikle milyonlarca satır yevmiye kaydı olan işletmelerde zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.