Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyfettin Yıldırım: ‘2024’ün unutulmaz bir yıl olmasını temenni ediyorum’

Seyfettin Yıldırım: ‘2024’ün unutulmaz bir yıl olmasını temenni ediyorum’

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı Seyfettin Yıldırım, yeni yıl ile ilgili paylaştığı mesajında “2024’ün unutulmaz bir yıl olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.12.2023 - 08:11

“İLÇEMİZİN GELİŞMESİ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

“Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Yeni yılda, umutlarımızı tazeleyerek, hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilçemiz ve ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmalıyız.”

“YENİ YILIN HUZUR, MUTLULUK VE İYİLİKLER GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

“Bu anlamda en büyük gayemiz sevgi ve hoşgörüsü ile dünyanın gıpta ettiği ilimizin her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır. 2024 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimdir. Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı kutluyor; 2024 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Çekmeköylü hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.