Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1490
%0.14
Altın 2.898,140
%0.08
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sancaktepe'nin 'Asena'sı 'komşum nasılsın' dedi"

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2022 - 11:44

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan 'Komşum Nasılsın' uygulaması, İstanbul Sancaktepe‘de de hayata geçti. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve teşkilat üyeleri, ilk olarak kick boks şampiyonlarını ziyaret etti. 

ŞAMPİYONLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Karaalioğlu ve beraberindeki heyet, Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram Low Kick branşı şampiyonu Salih Samet Oruç ile Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram K-1 Branşı şampiyonu Musa Gülmez’i evlerinde ziyaret etti.
Başkan Karaalioğlu, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Genel Başkanları Devlet Bahçeli tarafından başlatılan 'Komşum Nasılsın' programı kapsamında ilçedeki ev ziyaretlerine başladıklarını söyledi.

KENDİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İlk olarak ilçedeki şampiyonları ziyaret etmek istediklerini dile getiren Karaalioğlu, 'Komşum Nasılsın ziyaretleri kapsamında bu akşam Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 Kg.Low Kick Branşında,  Avrupa Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran evladımız Salih Samet Oruç’u ziyaret ettik. Kendisine ve kıymetli ailesine misafirperverliği için teşekkür ediyorum' dedi. 
Başkan Karaalioğlu ayrıca, 'Yine aynı etkinlik kapsamında Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında 51 kilogram K-1 Branşında Avrupa Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran evladımız Musa Gülmez’i ziyaret ettik. Kendisine ve kıymetli ailesine misafirperverliği için teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.