Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1490
%0.14
Altın 2.898,140
%0.08
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye'nin 'Geleceği'nden deprem mesajı!

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2022 - 10:52

Yaptığı işlerle Ümraniye‘nin ‘geleceği‘ olarak gösterilen Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Düzce‘de meydana gelen deprem nedeniyle mesaj yayınladı.
Çakıroğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, depremin Türkiye gerçeği olduğunu ve bunun defalarca tecrübe edildiğini söyledi. 

'DEPREM KENDİNİ HATIRLATIYOR'

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye‘nin en önemli sorunlarının başında deprem ve binalar geldiğini dile getiren Çakıroğlu, 'Özellikle İstanbul‘da büyük sorun var. Dönüşümü ve depreme dayanaklı hale getirilmeyi bekleyen binlerce bina var. Deprem işte sürekli kendini hatırlatıyor. Geleceğini hatırlatıyor, önlem almamız gerektiğini hatırlatıyor. Bize düen depremi beklemek değil, yapmamız gerekenleri yapıp, gerisini Allah‘a bırakmak' dedi. 

'ALLAH AFETLERDEN KORUSUN'

Başkan Çakıroğlu, güne üzücü bir haberle başladıklarını aktararak, 'Düzce‘nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08 itibarıyla 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afet ve felaketten korusun. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Allah bize büyük acılar yaşatmasın.' diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.