Dolar 34,1697
%0.1
Euro 38,1288
%-0.3
Altın 2.916,550
%-0.57
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Önder Albayrak’tan seçim mesajı! ”Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın yansıması olacak”

  • İstanbul Gündemi
  • 21.03.2023 - 13:19

Dün Tuzla’da yerel basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Önder Albayrak, sözlerine “Hepiniz hoş geldiniz! Burası bizim yuvamız” diyerek başladı.

“BÜTÜN TEŞKİLATTAN ALLAH RAZI OLSUN”

Konuşmasının başlangıcında, ülkemizin 6 Şubat’ta yaşadığı deprem sürecinin altını çizen Albayrak, “Benim açımdan siyasete yaklaşık olarak 2 ile 3 ay arasında bir mola süresi dahil oldu. Bu zaman diliminde ailemle vakit geçirdim ve çocuklarımla daha sık bir araya geldim. Tabii bu arada ülkemizde büyük bir deprem felaketi oldu. Bu deprem felaketi içerisinde, ilçemizde dahil olmak üzere bütün bölgeler, çok ciddi bir koordinasyon gerçekleştirerek afet bölgesine yardım ve insan gücü göndermeyi başardı. Bu yardımları için bütün teşkilattan Allah razı olsun. Bu dönem içerisinde benim üzerime düşen vazife ise şu oldu; ortopedi uzmanı olmam nedeniyle, burada tedavi şartları daha uygun olduğu için; orada tedavi olamayan depremzedelere destek olmaya gayret gösterdim. Bu çok büyük bir dayanışma ve görev dağılımı gerektiren bir durumdur. Süreç içerisinde bana düşen görev ise bu oldu. Tabii sonrasında, seçim ertelenebilir mi, ertelenemez mi? Soruları gündeme gelmeye başlarken, Cumhurbaşkanımız seçimlerin 14 Mayıs’ta olacağını duyurarak seçim sürecini netleştirdi” diyerek konuşmasını sürdürdü.

 

“EVET 1. BÖLGENİN AMA BEN ÖNCE TUZLA’NIN MİLLETVEKİLİYİM DİYECEĞİM”

Albayrak, milletvekilli aday adayı olacağını açıklarken, “Bu süreçte, bizim gibi insanların aday adaylığına başvuru yaparak İYİ Parti’yi güçlendireceği kanaatine vardık. Bu nedenle, ben de Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundum. Bu benim, sadece adet yerini bulsun diye yaptığım bir şey değil. Hayatımda hiçbir zaman, herhangi bir işi savsaklayarak yapmadım. Hem çocukluğumda hem de mesleğime başladığımdan beridir, yaptığım her işi en üst seviyede yapmaya gayret gösterdim. Her zaman iyi yerlerde ve iyi anılara sahip olarak hayatımı devam ettirmek istedim.

 

Aynı husus siyaset için de geçerli oldu. Bu alanda da kendime koyduğum bir hedefi daha iyi bir noktaya taşımak ve daha başarılı olabilmek için azmettim. Bundan sonrasında ise, sizlerin desteği benim için çok önemli. Adayların büyük bir kısmı, çoktandır sahadalar. Ben, hem doktor olmam nedeniyle hem de afet bölgelerinden gelen hastalar ile alakadar olmam nedeniyle bu süreci biraz daha geciktirdim. Ben her zaman olduğu gibi, bugünde huzurunuzda şunu söyleyebilirim ki; evet, 1. Bölgeden aday adayı oluyorum ama milletvekili olursam, Tuzla’nın milletvekili olacağım. Hiçbir zaman bu cümleden kaçınmadan, es geçmeden, bulunduğum her ortamda net bir şekilde söylüyorum. Olur da milletvekili olursam, Tuzla Milletvekili olacağım. Sizleri temsil etmek için orada bulunacağım. En büyük sorumluluğum Tuzla’nın sorunlarını nereye yetebiliyorsam, oraya taşıyabilmek olacak. Milletvekili olursam, konuşmalarıma her zaman ‘Evet 1. bölgenin ama ben önce Tuzla’nın Milletvekiliyim’ diyerek başlayacağım” dedi.

 

“DESTEĞİNİZİ KALBİMDE HİSSETTİĞİM HER AN HAYATIMIN EN MUTLU ANLARINDAN BİRİDİR”

Milletvekili aday adaylığı konuşmasını sürdüren Albayrak, “Nasıl ki adaylar sahaya çıkıp, seçmenlere; Genel başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Seçmenler velinimetimizdir’ diyorsa; siz üyelerimiz de biz aday adaylarının velinimetisiniz. Biz böyle kabul ediyoruz ve sizin gönlünüzü hoş tutmaya gayret edeceğiz. Sizin gönlünüzü ne kadar hoş tutabilirsek de o kadar öne çıkacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız, bugünden sonra yapacaklarımızın da bir yansıması olacak. Her zaman, kalbimde kalbinizi taşıyacağımızı söyleyerek, bu göreve talip olduğumu açıklıyorum. Varlığınız ve bugün burada sizlerle bir araya gelmek, her şeyden önce benim için çok güzel bir hatıradır. Desteğinizi ve sevginizi kalbimde hissettiğim her an, hayatımın en mutlu anlarından biridir” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

                                                  

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.