Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ömer Faruk Yazıcı: ‘Zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum’

Ömer Faruk Yazıcı: ‘Zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Galata Köprüsü’nde düzenlenen ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşüne katılan on binlerce kişiye teşekkür etti.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.01.2024 - 10:13

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu üyesi 308 STK’nın katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte Filistin’e destek sloganları atılırken, İsrail’e ise tepki büyüktü.

YAZICI’NIN X HESABINDAN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Aziz İstanbul’luları, milletimizin kıymetli fertlerini yılın ilk günü Filistine destek için bu duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Dünyanın, uluslararası kamuoyunun ve küresel medyanın üç maymunu oynadığı bugünlerde; zulme rıza göstermeyip zalime meydan okuyan tüm hür yürekli insanlara teşekkür ediyorum. Yürüyüşler, eylemler, mitingler elbet güzeldir; ancak bu faaliyetlerin taçlandırıcısı olarak muhakkak icraat gerekir.”

“İSRAİL, ANCAK GÜÇTEN ANLAR”

“Erbakan Hocamız’ın sözleriyle, “İsrail, ancak güçten anlar…” Bu organizasyonu düzenleyen STK’larımızın her biri Sayın Cumhurbaşkanımıza çok yakın durumdadır.  Bu çabanızın gerçek manada fayda getirmesi için İsrail’le ticaretin kesilmesi, üslerin kapatılması, İsveç’in NATO’ya girişinin Mecliste onaylanmaması gibi somut adım ve yaptırımlar konusunda da sizleri gündem yapmaya davet ediyorum.  Zira Filistin’in izzetli mücahitleri Türkiye’nin bu süreçte somut anlamda etkin bir rol almadığı sitemini iletiyorlar.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.