Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘Sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum’

Başkan Karaçam: ‘Sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum’

Yeni yıl ile ilgili paylaşım yapan İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.12.2023 - 11:58

“ÜLKEMİZİN HAK ETTİĞİ YERE GELMESİ EN BÜYÜK ARZUMDUR”

2024 yılının ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerlerüstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç herkese şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumdur.”

“HİÇBİR BAŞARI KALICI DEĞİLDİR”

“Hiçbir başarı kalıcı değildir. Yeni ve daha büyük başarılar elde edebilmek için hepimizin heyecan ve ruhla daha çok çalışması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.