Dolar 34,1166
%0.06
Euro 38,1174
%0.06
Altın 2.878,960
%0.14
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mustafa Sarıgül’den flaş İmamoğlu yorumu! ‘Ben belediye başkanı yaptım’

Mustafa Sarıgül’den flaş İmamoğlu yorumu! ‘Ben belediye başkanı yaptım’

Katıldığı canlı yayında CHP'deki değişim tartışmalarına değinen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İmamoğlu için Sadri Şener ve Mesut Yılmaz'ın devreye girdiğini ifade ederek, "İmamoğlu'nu ben belediye başkanı yaptım" diye konuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 14.07.2023 - 09:15

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili gündem olacak sözler söyledi.

İŞTE SARIGÜL'ÜN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI:

“Ben Ekrem Bey'i tanımıyorum. Hemen Sadi Şener bana geldi ve 'Sarıgül, Ekrem burada, bizim yakınımız, dostumuz, CHP İlçe Başkanı. Mutlaka Beylikdüzü'ne aday yapmanı istiyorum' dedi. Sayın Mesut Yılmaz ile çok yakın diyaloglarımız oldu. DSP-Anavatan koalisyonunda, MHP koalisyonunda Mesut Bey ile çok güzel diyaloglarımız oldu. O zamanlar 1999-2002 bunların bir çoğuna Devlet Bey şahittir.”

“HAYIR DESEYDİM ETKİLİ DURUMUMUZ VARDI, OLMAYABİLİRDİ”

“Başbakanımız Mesut Bey beni aradı ve 'Sarıgül, Ekrem İmamoğlu onu Beylikdüzü'ne şey yapalım, babası bizim Anavatan'dan çok yakın tanıdığımızdır' dedi. Eski Bakanlarımızdan Eyüp Aşık'ın da böyle bir ricası oldu sonra Mesut Bey beni iki defa tekrar aradı. O gün orada Ekrem Bey'i Beylikdüzü adayı yaptık. Ekrem Bey kazansın diye oraya üç defa İBB adayı olarak gidip geldim. Ekrem Bey'in talihini değiştiren aslında o olay oldu. Beylikdüzü'nde de başarılıydı. İmamoğlu'nu ben belediye başkanı yaptım. O dönem sesimi çıkarmadım, önerdim, MYK ve Genel Başkanımız da bunu onayladı. Hayır deseydim etkili durumumuz vardı, olmayabilirdi.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.