Dolar 34,1166
%0.06
Euro 38,1174
%0.06
Altın 2.878,960
%0.14
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteci Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! ‘Vasat, yeteneksiz...’

Gazeteci Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! ‘Vasat, yeteneksiz...’

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için açtı ağzını yumdu gözünü. Kılıçdaroğlu için ağır sözler sarf eden Altaylı, “Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.07.2023 - 16:04
  • Güncelleme: 13.07.2023 - 16:07

Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı'dan zehir zemberek sözler geldi. Altaylı, CHP lideri Kılıçdaroğlu için çok sert ifadeler kullandı.

ALTAYLI ŞU AÇIKLAMALARI YAPTI:

“Kemal Bey bir projedir. Orada olmasının maksadı AK Parti'nin yolunu açmaktır. Kendi iradesi dışında hareket etmektedir' iddiası bana ulaştığında 'ben böyle bir şey olmaz, deli saçması' demiştim. Ama bugün geldiğimiz noktada Kemal Bey'in bir proje olduğuna inanların sayısında çok ciddi bir artış var.”

“MANTIĞA, ZEKAYA UYAN BİR ŞEY DEĞİL”

“Artık şunu görüyoruz ki Kemal Kılıçdaroğlu CHP'ye ciddi anlamda zarar vermeye başladı. Partiyi bir yerden bir yere götürmediği gibi götürme ihtimali olanlara da yol açmıyor ve kendisini de vazgeçilmez zannediyor. Kılıçdaroğlu'na sorarsanız kendisi gittikten sonra bu parti biter. Bu gerçekten akla izana, mantığa, zekaya uyan bir şey değil.”

“NİYE ORADA OTURUYORSUN?”

“Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin ki gittiğinde bu parti bitsin. Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin. Hiçbir yeteneğinin olmadığını da her geçen gün kanıtlıyorsun. Başarısız, yeteneksiz ve toplumda bir heyecan uyandırmayan birisisin. Niye orada oturuyorsun?”

“PARTİYİ GİDEREK GARİP NOKTALARA ÇEKİYOR”

“Bugün artık kimsede Kılıçdaroğlu'nun iyi niyetine bir inanç kalmadı. Partiyi giderek garip noktalara çekiyor. Artık Kemal beyin orada oturmaması lazım ama belli ki orayı sevdi. Kemal Bey giderek kendini yıpratıyor. Sanki 'Dur daha yerel seçimi de kaybedecek. Ondan sonra bırakacak' diyenleri de haklı çıkarmaya çalışıyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.