Dolar 34,1481
%0.04
Euro 37,9840
%0.18
Altın 2.884,410
%-0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Muharrem İnce şartını açıkladı! ‘Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum...’

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2023 - 15:51

Seçimlere sayılı günler kala dikkat çeken bir çıkış yapan Muharrem İnce, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı hedef aldı.

“BEN BİR ŞEY İSTEMİYORUM”

Davutoğlu ve Babacan’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına karşı çıktığını söyleyen İnce, “Davutoğlu ve Babacan'ı göndersinler, CHP'ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu'na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum” dedi.

“VAR MI BUNDAN GÜZEL TEKLİF?”

Adaylıktan çekilme şartını açıklayan İnce, “Siyaset bu. Ben size 'Niye bu kıyafeti giydiniz?' diyor muyum? Ben bu ülkede iddialı bir siyasetçiyim. 16 milyon oy almış bir siyasetçiyim. Öncesini, sonrasını ne yapacaksınız? Ben güzelce söylüyorum. Bunun zamanlamasını da ben yapayım müsaadenizle. Zamanımız bol, 10 gün var… Destekleyeceğim, at ikisini kenara… Olmaz onlarla, onları da yargılayacağız. Öyle yok, Yüce Divan'a gidecekler. Var mı bundan güzel teklif?” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.