Dolar 34,1481
%0.04
Euro 37,9840
%0.18
Altın 2.884,410
%-0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Memleket Partisi seçime kadar Ümraniye’de dokunmadık gönül bırakmayacak

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2023 - 12:48

Saha çalışmalarında vekil adaylarına; Memleket Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Murat Türk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE’YE DESTEK İSTEDİLER

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimlerine 10 gün gibi kısa bir süre kala vekil adayları da saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Memleket Partisi İstanbul 1. bölge milletvekili adayları da Ümraniye’de vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşın ve esnafın ekonomik zorluklar yaşadığına dikkat çeken Memleket Partililer, Türkiye’nin 14 Mayıs’tan sonra refaha kavuşacağını belirterek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi.

“İLÇEMİZDE AYAK BASMADIK YER BIRAKMIYORUZ”

Ümraniyelilerin Memleket Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen İlçe Başkanı Murat Türk, “14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala Memleket Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı olarak saha çalışmalarına devam ediyoruz. Gerek ilçe yönetim kurulu üyelerimizle gerekse milletvekili adaylarımızla ilçemizde ayak basmadık yer bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek seçime kadar sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.