Dolar 34,1481
%0.04
Euro 37,9840
%0.18
Altın 2.884,410
%-0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İhsan Aktaş’tan ilginç tespit! ‘Görgüsüzlükten dolayı davasını...

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2023 - 10:11

24 TV’de yayınlanan ‘Soru-Yorum’da Gündem’ programına katılan İhsan Aktaş, maddi geliri düşük vatandaşlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında daha sağlam bir ilişki olduğuna dikkat çekti.

AKTAŞ’IN YAPTIĞI AÇIKLAMALARDAN ÖNE ÇIKANLAR:

“Geçtiğimiz aylarda Gabar’da petrol konuşulduğunda ilginç bir tarihi bilgiye rastladım. 1950’lerde araştırmalar başlamış, 1980’lerde ‘petrol bulundu’ müjdesi verilmiş, hemen arkasından terör başlamış. Petrolün bulunduğu tarihten bu yana orada faaliyet yapılamamış. Bölge terörden arındırılınca tekrar memleket için bereket kapıları açıldı. Terör olmayınca bereket kapısı sadece petrolde değil, ticarette, turizmde ve birçok alanda da aynı oluyor. Çözüm sürecinde Mardin’e gitmiştim. İnsanlar kalabalıktan sokakta yürüyemiyorlardı. Çözüm süreci bitip terör yeniden başladığından insanlar dükkanlarının önüne sandalye atıp oturuyorlardı. Kuş uçmuyordu. Türkiye seçini dünya seçimi haline getiren de bu. Aslında koruları bu. Yani ‘devlet güçlenecek, savunma sanayi güçlenecek, ordu güçlenecek ve bu Türkiye’yi bir daha dize getiremeyeceğiz.”

“TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU’YU TEMSİL EDİYOR”

“Türkiye’de bir sınıf diyor ki ‘biz Batı’ya daha yakınız, onların buradaki elçileriyiz. Dolayısıyla yönetme erki bize ait olmalı, teknoloji bizden gelmeli, başarı bizim olmalı. Anadolu’dan geliş, Tayyip Erdoğan gibi ortalama Anadolu insanı bizi nasıl yönetebilir?’ En başta böyle bir sınıfsan durum var. Kemal Kılıçdaroğlu temsil ettiği değer açısından kökünde tek partiyi, yaklaşımında TÜSİAD’ı, müttefik açısından da Batı’yı görüyor. Tayyip Erdoğan ise Anadolu’yu temsil ettiği için onların adamı.”

“AK PARTİ DÖNEMİNDE REFAH KAT SAYISI YÜKSELMİŞ ÇOK İNSAN MİTİNG DE YOKTU”

“Bu ülkenin mazlumları, gadre uğramışları, ekonomik gelirden en az faydalananlar ve pastadan payda alamayanlar ile Tayyip Erdoğan arasında enteresan bir güven ilişkisi var. Bu insanlar birçok entelektüel bazı AK Partililerin Tayyip Erdoğan’da göremediğini gördüler ve o yüzden ilişkileri kopmuyor. Zaman zaman elit tabakada sıkıntılar, güvensizlikler oluyor. İzmir mitingine dalga dalga gelenler bu bahsettiğim insanlardı. AK Parti döneminde refah kat sayısı yükselmiş çok insan miting de yoktu. Bir taraftan iş yaparken misyon ve ideoloji tarafını da ihmal etmeyecek ki insan görgüsüzlükten davasını da bırakmasın.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.